De Rosse


De Rosse bevindt zich in het landelijke buitengebied van Bathmen (gemeente Deventer) direct naast het landgoed Kring van Dorth. Het weidse uitzicht en het gevoel echt weg van alle drukte te zijn heeft al menig bezoeker geinspireert en tot een vervolg bezoek gebracht. De ruimte buiten en binnen is écht een ervaring. De flexibele ruimte, de onbegrensde mogelijkheden buiten en daarnaast de rust, maken van deze locatie de ideale plek om tot elkaar te komen. Daarnaast is deze locatie, door zijn ligging op 2 minuten van de A1, snel en makkelijk te bereiken. Wilt u uw groene karakter uitdragen dan is De Rosse de ideale plek voor u!

Zakelijk

De Rosse heeft alles in huis voor een geslaagde vergadering, symposium, presentatie of bijvoorbeeld teambuilding. Ervaring heeft geleerd dat de kracht van een bijeenkomst versterkt wordt wanneer de groep ongestoord en zelfstandig in een omgeving kan zijn. De Rosse biedt naast de mooie en rustige omgeving een locatie die nooit met meerdere groepen tegelijk gehuurd kan worden. Verder is de opzet ook volledig naar de hand van de gebruiker aan te passen.

In de omgeving van De rosse kunnen talloze buitenactiviteiten gehouden worden.

Particulier

De locatie is ook erg geschikt voor bruiloften en andere privé feesten. Een prachtige zaal voor feest en diner tot 125 personen. Daarnaast is er natuurlijk ook de prachtige omgeving en het mooie buitenterrein. Bij De Rosse heeft u echt het gevoel dat u en uw gezelschap even de enigen op de wereld zijn en écht met elkaar zijn.

Mogelijkheden

Qua catering is er veel mogelijk. Stijlvolle dinners, smaakvolle lunches, sfeervolle BBQ’s etc. Maar een echt pluspunt is een live cooking midden in de natuur! Een mooie gedekte tafel midden tussen de bomen, planten en bloemen, waar ter plaatse één van onze chefs de heerlijkste gerechten voor jullie klaarmaakt.

De locatie is ook goed te combineren met buitenactiviteiten.

Trainingen

Bert Wansink, eigenaar en beheerder van De Rosse, begeleidt mensen uit de meest uiteenlopende disciplines met hun persoonlijke vraagstukken. Na een opleiding tot ZKM-coach (2009/2010) sinds 2011 werkzaam als klankbord of procesbegeleider van personen. Door de ruime kennis van het ondernemerschap, familiebedrijven, overnames en verkooptracees, is Bert Wansink de ideale sparringpartner. Belangrijk uitgangspunt is dat hij wel begrip voor situaties heeft maar op zoek gaat naar het antwoord welke in de client zelf zit. 

Catering met een totale beleving

Vraag offerte