Skydeck

In aanvang is Skydeck ontwikkeld als luxe hangar voor het stallen van vliegtuigen met daarbij passende kantoorruimtes. Door de vele enthousiaste reacties en verzoeken om Skydeck ook voor events en vergaderen te mogen gebruiken hebben zij de afgelopen jaren de nodige (extra) voorzieningen hiervoor getroffen.

Evenement

Bijzondere (zakelijke) evenementen vragen om een buitengewone locatie. Skydeck heeft een centrale ligging in Nederland (nabij Apeldoorn en Deventer) en is uitstekend te bereiken voor uw genodigden. Een inspirerende plek die iets toevoegt. Waar je je even weg waant van de alledaagse afleidingen en waar je je laat inspireren door de locatie en service.

Wilt u een podium voor uw sprekers of juist een gelijkvloerse opstelling? In de hangar van Skydeck is elke gewenste setting voor uw evenement te creëren. Bovendien hebben ze alle technische faciliteiten (verlichting, geluid, projectie etc.) in huis die u als organisator verwacht.

Met je evenement wil je zorgen voor een onvergetelijke dag. We bieden ruimte aan gezelschappen van 5 tot maximaal 1.000 personen voor jouw zakelijke evenementen. Wij bieden vrije parkeergelegenheid voor ca. 175 auto’s.

Vergaderen

Vergaderen op niveau? Je bent van harte welkom bij Skydeck, een exclusieve locatie voor inspirerende vergaderingen. Skydeck beschikt over een zeer stijlvolle vergaderruimte en een Skylounge met een riant dakterras met een onder architectuur ontworpen terrasoverkapping.

Catering met een totale beleving

Vraag offerte