Referenties

Huwelijk E & E

Aanleiding: Huwelijk

September 2017 verzorgden wij een prachtige dag voor E & E in Renswoude. De gehele aankleding, styling en uiteraard al het eten en de drankjes. Heerlijke dag met geweldige gasten en een liefdevol bruidspaar!

Soort cateringlive cookingproeverijcatering op maatevenementorganisatie

Wij verzorgden de catering voor de gehele dag. Een leuke ontvangst, gezellige borrel, heerlijk diner en een knallende feestavond. Daarnaast ook de tenten en gehele aankleding.

De gasten werden ontvangen met een lunch, voordat men naar de ceremonie ging op een naastgelegen open veld. Bij terugkomst moest er getoost worden! Dus namen wij onze 6 liter bubbels op de schouders en voorzagen iedereen van een feestelijk glas.

Aan lange tafels werd vervolgens van een shared dinner (BBQ style) genoten. Diverse amuses en voorgerechtjes in stijlvolle glaasjes. Vervolgens het hoofdgercht met eerst diverse salades en vervolgens heerlijk gegrild vlees en vis.

Afgesloten met een assortiment aan zoete lekkernijen.

Feestavond

De tent en het buitenterrein hadden we strak en sfeervol verlciht tot een sprookjesachtige omgeving. De ruim 200 gasten werden ontvangen met een Mojito of Cosmopolitan waarmee de toon gelijk werd gezet voor een knallende feestavond. Hapjes, drankjes, goede muziek en geellige mensen. Heerlijke avond!

Quote opdrachtgever: 

“Bedankt voor het meedenken, schakelen en het verzorgen van onze mooie dag!”

Lees ook:

Huwelijk J & A

Wij mochten de bruiloft van J&A verzorgen in de tuin van de ouders van A. Een prachtige locatie, een zomerse […]

Lees verder

Huwelijk I & R

In opdracht van TE LEUK TROUWEN mochten wij voor de weekendbruiloft van I&R de catering verzorgen op de prachtige locatie […]

Lees verder

Huwelijk E & T

Op het prachtige landgoed Schoonderbeek in Putten verzorgden wij dit geweldige verrassingshuwelijk voor E & T. Hier werden zij ontvangen […]

Lees verder