Referenties

Huwelijk E & E

Aanleiding: Huwelijk

September 2017 verzorgden wij een prachtige dag voor E & E in Renswoude. De gehele aankleding, styling en uiteraard al het eten en de drankjes. Heerlijke dag met geweldige gasten en een liefdevol bruidspaar!

Soort cateringlive cookingproeverijcatering op maatevenementorganisatie

Wij verzorgden de catering voor de gehele dag. Een leuke ontvangst, gezellige borrel, heerlijk diner en een knallende feestavond. Daarnaast ook de tenten en gehele aankleding.

De gasten werden ontvangen met een lunch, voordat men naar de ceremonie ging op een naastgelegen open veld. Bij terugkomst moest er getoost worden! Dus namen wij onze 6 liter bubbels op de schouders en voorzagen iedereen van een feestelijk glas.

Aan lange tafels werd vervolgens van een shared dinner (BBQ style) genoten. Diverse amuses en voorgerechtjes in stijlvolle glaasjes. Vervolgens het hoofdgercht met eerst diverse salades en vervolgens heerlijk gegrild vlees en vis.

Afgesloten met een assortiment aan zoete lekkernijen.

Feestavond

De tent en het buitenterrein hadden we strak en sfeervol verlciht tot een sprookjesachtige omgeving. De ruim 200 gasten werden ontvangen met een Mojito of Cosmopolitan waarmee de toon gelijk werd gezet voor een knallende feestavond. Hapjes, drankjes, goede muziek en geellige mensen. Heerlijke avond!

Quote opdrachtgever: 

“Bedankt voor het meedenken, schakelen en het verzorgen van onze mooie dag!”

Lees ook:

Huwelijk H & A

In september 2018 trouwden H & A in het mooie landgoed La Ferme du Père in de Ardennen.  In opdracht van […]

Lees verder

Huwelijk M & M

In september 2019 gaven M&M elkaar het ja-woord. Dit vierden zij met elkaar in een theehuis in Voorthuizen.  Wij ontvingen hier […]

Lees verder

Huwelijk M & J

In opdracht van TELEUKTROUWEN verzorgden wij een shared diner voor het huwelijk van M&J. Een prachtige dag in augustus, in een geweldige […]

Lees verder