Referenties

Huwelijk E & T

Op het prachtige landgoed Schoonderbeek in Putten verzorgden wij dit geweldige verrassingshuwelijk voor E & T.

Hier werden zij ontvangen door de gasten, die er bij de aankomst van het bruidspaar pas achter kwamen dat ze uitgenodigd waren voor niet zomaar een feest, maar een huwelijk.

De ceremonie en het diner vonden plaats in de paardenbakken, verstopt achter al het groen. Het diner bestond uit een Italian style shared dining, uitgeserveerd in drie gangen.

Er werd extra lang gedineerd en extra lang gefeest, wat is er door de gasten, het bruidspaar en door ons ontzettend genoten van deze dag.

Foto’s : Esther Langenberg

quote bruidspaar:

Wat heerlijk om samen met Anne, Rick en medewerkers je feest te organiseren. Het was helemaal perfect. De aankleding was top en het eten was echt super. We hebben ontzettend veel hele positieve reacties ontvangen op het heerlijke eten. Iedereen heeft volop genoten aan de gezellige lange tafels. Als je twijfelt, dat is nergens voor nodig want het is echt top bij Catering met Passie!

Lees ook:

Huwelijk M & M

In opdracht van Cé Yes Weddings mochten wij het huwelijk verzorgen van M&M in Bloemendaal. Zij trouwden op een zonnige […]

Lees verder

Huwelijk C & S

Midden in de zomer trouwden C & S in het ouderlijk huis van C. in Zwolle. De hele bruiloft had […]

Lees verder

Huwelijk R & J

In mei vierden R & J hun huwelijksweekend op Landgoed Klarenbeek. Zij kozen voor een intieme ceremonie op locatie met […]

Lees verder