Referenties

Huwelijk I & R

In opdracht van TE LEUK TROUWEN mochten wij voor de weekendbruiloft van I&R de catering verzorgen op de prachtige locatie Chateau de Blier in de Ardennen.

Van een pizzaparty tot de volledige huwelijksdag, tot een gezamenlijk ontbijt op de laatste dag, het was geweldig leuk om hier bij te mogen zijn!

Foto’s: Angela Bloemsaat
Styling, organisatie en concept: TE LEUK TROUWEN

Quote bruidspaar;

Wat hebben wij een fantastisch huwelijk gehad, niet in de laatste plaats dankzij de geweldige zorgen van Catering met Passie. Wat kunnen zij lekker koken! Voor ons huwelijksweekend in de Ardennen hebben zij van vrijdagavond tot zondagochtend al het eten verzorgd. De communicatie met Rick verliep vanaf het begin soepel. Hij luisterde naar al onze wensen. En wat een leuk en spontaan team nam hij mee! We hebben na afloop ontelbare complimentjes gehad over het eten. Bij twijfel, sowieso doen!

Lees ook:

Huwelijk M & M

In opdracht van Cé Yes Weddings mochten wij het huwelijk verzorgen van M&M in Bloemendaal. Zij trouwden op een zonnige […]

Lees verder

Huwelijk C & S

Midden in de zomer trouwden C & S in het ouderlijk huis van C. in Zwolle. De hele bruiloft had […]

Lees verder

Huwelijk R & J

In mei vierden R & J hun huwelijksweekend op Landgoed Klarenbeek. Zij kozen voor een intieme ceremonie op locatie met […]

Lees verder