Referenties

Huwelijk I & R

In opdracht van TE LEUK TROUWEN mochten wij voor de weekendbruiloft van I&R de catering verzorgen op de prachtige locatie Chateau de Blier in de Ardennen.

Van een pizzaparty tot de volledige huwelijksdag, tot een gezamenlijk ontbijt op de laatste dag, het was geweldig leuk om hier bij te mogen zijn!

Foto’s: Angela Bloemsaat
Styling, organisatie en concept: TE LEUK TROUWEN

Quote bruidspaar;

Wat hebben wij een fantastisch huwelijk gehad, niet in de laatste plaats dankzij de geweldige zorgen van Catering met Passie. Wat kunnen zij lekker koken! Voor ons huwelijksweekend in de Ardennen hebben zij van vrijdagavond tot zondagochtend al het eten verzorgd. De communicatie met Rick verliep vanaf het begin soepel. Hij luisterde naar al onze wensen. En wat een leuk en spontaan team nam hij mee! We hebben na afloop ontelbare complimentjes gehad over het eten. Bij twijfel, sowieso doen!

Lees ook:

Huwelijk E & T

Op het prachtige landgoed Schoonderbeek in Putten verzorgden wij dit geweldige verrassingshuwelijk voor E & T. Hier werden zij ontvangen […]

Lees verder

Huwelijk L & T

Begin september 2021 trouwden L & T in Wellerlooi. Wij mochten voor dit leuke bruidspaar het huwelijksdiner in shared dining […]

Lees verder

Huwelijk C & R

In juli 2021 trouwden C & R in Kootwijk. Samen met ByDorine mochten wij het huwelijk van begin tot eind […]

Lees verder