Referenties

Huwelijk Q & R

In de zomer van 2020 trouwden Q en R met elkaar op een prachtige locatie in Meteren. 

Het huwelijk, gestyled door TE LEUK TROUWEN, begon met een ceremonie midden in een boomgaard. Hierna vervolgden de gasten zich naar een aanliggend weiland (tussen de kippen) waar wij onze catering mochten leveren. 

Net als veel huwelijken verzorgden wij hier catering op locatie. Deze buitenbruiloft vond plaatst op een eigen gekozen locatie. Het unieke hier was dat de kippen losliepen tussen de gasten tijdens het diner. 

Er werd door Q en R gekozen voor een shared dining aan lange tafels met live cooking vanaf de green egg. Het diner begon met verschillende tumblers gevuld met amuses, waarna er meerdere gerechten, als zeebaars, zalmzijdes, porchetta en bavette shared op tafel geplaatst werden. Ook het dessert bestond weer uit kleine glaasjes met verschillende desserts die op tafel verspreid werden. 

Na het diner vond de feestavond plaats in een mooie kas, verderop in het weiland op een vlonder aan het water. 

Lees ook:

Huwelijk J & A

Wij mochten de bruiloft van J&A verzorgen in de tuin van de ouders van A. Een prachtige locatie, een zomerse […]

Lees verder

Huwelijk I & R

In opdracht van TE LEUK TROUWEN mochten wij voor de weekendbruiloft van I&R de catering verzorgen op de prachtige locatie […]

Lees verder

Huwelijk E & T

Op het prachtige landgoed Schoonderbeek in Putten verzorgden wij dit geweldige verrassingshuwelijk voor E & T. Hier werden zij ontvangen […]

Lees verder