Trouwen

Onvergetelijk

Van harte, jullie gaan trouwen! Jullie willen natuurlijk allebei dat jullie trouwdag onvergetelijk wordt. Wij helpen graag. Als je het goed aanpakt is voorpret bijna net zo leuk als de dag zelf. Dus laten we beginnen door samen te kijken naar jullie wensen. We zijn benieuwd naar jullie ideeën en vullen deze graag en met die van ons. Ons is niets te gek, samen gaan we voor een onvergetelijke dag. Jullie dag.

Gehele organisatie

Niet alleen verzorgt Catering met Passie met liefde het diner en de feestavond. Het organiseren van trouwdagen is ook één van onze specialiteiten. Styling, meubilair, entertainment en dagplanning: we kunnen het allemaal uit handen nemen. Wist je dat we jullie zelfs kunnen voorzien van een trouwlocatie? Zelfs bossen en weilanden toveren we om tot de meest romantische plekken.

Trouwen op eigen locatie

Is jullie idee van een perfecte trouwdag één lange tafel vol met de lekkerste gerechten die je samen deelt? Of zien jullie jezelf liever van foodbar naar foodtruck lopen? Of ben je een echte liefhebber van fine dining en droom je weg bij de mooiste opgemaakte borden tijdens een 6 gangen diner? Hoe jullie droombruiloft er ook uitziet, wij zorgen graag dat jullie droom uitkomt.

Download ons Foodbook

Trouwen in het buitenland

Wil je graag trouwen in de Ardennen? Wij werken met enkele idyllische kastelen en landhuizen samen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden.

Download ons Foodbook

Jouw wensen bespreken?

Neem contact op!