Referenties

Huwelijk N & Y

Aanleiding: Huwelijk

September 2017 verzorgden wij een prachtig weekend voor N & Y in de Belgische Ardennen in Chateau de Targnon. Drie dagen lang deden wij de gehele catering en onze vrienden van Te Leuk Trouwen zorgden er weer voor, dat de al sprookjesachtige locatie fabelachtig werd… Wat een liefde bij dit bruidspaar en bij alle gasten!

Soort cateringlive cookingproeverijcatering op maatevenementorganisatie

Op de vrijdagavond presenteerde wij al een heerlijke stijlvolle BBQ met de Green Egg en de OFYR. Alvast een voorproefje voor de 50 gasten wat er allemaal nog zou komen.

Op de zaterdag gaven wij de gasten een lekker ontbijt om de dag goed te starten. Gedurende de dag verzorgden wij vervolgens de gehele dag het eten en drinken. Een lekkere lunch, Amuses ‘ op de vuist’, charcuterie & kazen bar, heerlijk 3 gangen diner aan de prachtig gestylde tafel en een spetterende feestavond. Drankje mocht uiteraard niet ontbreken en getoost werd er met de Grote 6 liter bubbels, heerlijk eye-catcher!

Op de zondag gaven wij wat de gasten nodig hadden: een katerontbijtje met o.a. gebakken eitjes, vitaminedrankjes en paracetamol!

Quote opdrachtgever: 

“Van eerste bespreking tot aan de afronding van onze bruiloft, in alles wordt meegedacht en meegewerkt. Een hele fijne samenwerking, gastvrije service en niet te vergeten…heerlijke catering waar onze gasten het nu nog over hebben!”

Fotografie: Amanda Drost

Lees ook:

Huwelijk J & A

Wij mochten de bruiloft van J&A verzorgen in de tuin van de ouders van A. Een prachtige locatie, een zomerse […]

Lees verder

Huwelijk I & R

In opdracht van TE LEUK TROUWEN mochten wij voor de weekendbruiloft van I&R de catering verzorgen op de prachtige locatie […]

Lees verder

Huwelijk E & T

Op het prachtige landgoed Schoonderbeek in Putten verzorgden wij dit geweldige verrassingshuwelijk voor E & T. Hier werden zij ontvangen […]

Lees verder