Referenties

Bosch Beton

Aanleiding catering/event: 

op 1 en 2 november 2019 openden Bosch Beton haar nieuwe pand. Wij namen de totale organisatie op ons. 

Soort Catering: EvenementenorganisatieBedrijfsfeestCatering op maat

Vrijdag 1 november ontvingen we 600 zakelijk relaties, zaterdag 2 november ontvingen we 1200 vrienden en familie van alle werknemers.

Met betonnen keerwanden werd een groot foodplein gecreëerd, waar we met veel groen, hout en sfeerverlichting een festival in ‘Bosch Beton style’ hebben neergezet.

Wij verzorgden uiteraard ook de catering met als eye catcher een reusachtige smoker in het midden van de zaal met daaromheen diverse fooduitgiftepunten. Zo hadden we onder andere een varken aan het spit, grote stukken bavette en zalm, die werden afgebrand met onze blowtorch en diverse andere lekkernijen vanaf verschillende foodbarren.

Ook het gehele facilitaire en logistieke plan van dit evenement namen wij op ons, inclusief een leuk kidsplein op de familiedag.

Quote opdrachtgever: 

“Wij kijken terug op 2 fantastische dagen, en ik heb echt niks anders dan lof gekregen over het feit hoe goed alles verzorgd was en voor al het lekkers wat er werd geserveerd!” 

“Dus jullie zijn de verwachtingen meer dan na gekomen; en ook met Joyce was het een gouden zet. Wat een leuke vrouw, en wat had ze alles goed op de rit! Dus ik ben heel blij dat we uiteindelijk voor jullie hebben gekozen!

Lees ook:

70 jaar MOBA

Aanleiding Catering: 70-jarig Jubileum MOBA BV September 2017 verzorgden wij het totale evenement voor het 70-jarig jubileum van MOBA BV. Het MOBA […]

Lees verder

Leertouwer 90 jaar

Aanleiding Catering: 90-jarig jubileum Leertouwer BV. Wij verzorgden een week lang diverse festiviteiten voor verschillende doelgroepen. Soort Catering: Catering op maat, jubileum, Bedrijfsfeest, evenementorganisatie We […]

Lees verder

Kerstviering MOBA

In december 2019 mochten bij voor de Moba het kerstevent verzorgen.  Aangezien het bedrijf middenin een grote verbouwing zit, werd […]

Lees verder