Referenties

Leertouwer 90 jaar

Aanleiding Catering: 90-jarig jubileum Leertouwer BV. Wij verzorgden een week lang diverse festiviteiten voor verschillende doelgroepen.

Soort Catering: Catering op maatjubileumBedrijfsfeestevenementorganisatie

We trapten maandagmorgen in alle vroegte af met een ontbijt voor de ruim 200 personeelsleden. Iedereen schoof aan lange tafels, waar alle lekkernijen voor het ontbijt al binnen handbereik stonden. Buiten hadden we een foodbar waar we eieren met spek klaarmaakte.

Dinsdag verzorgden we een persmoment voor 40 genodigden.

Woensdag ontvingen we 250 kids en 100 begeleidende volwassenen op de KIDS Tech Dag van Leertouwer. Hier konden de kinderen op een leuke manier kennis maken met techniek. Wij verzorgden vanuit onze foodtruck ‘ chips op een stokkie’. En we hadden een grote fruitbar met chocoladefontein.

Donderdag werden ruim 300 relaties in de watten gelegd. Vanuit diverse foodbarren en foodtrucks serveerden wij divers streetfood. Veel gezelligheid, goede gesprekken, nieuwe connecties maken, een inspirerende sessie van Ruud Veltenaar en heerlijk eten en drinken.

Vrijdag sloten we af met een heerlijk feest voor het personeel. Veel foodentertainment met o.a onze reuzen flessen Bubbels, amuse ‘ op de vuist’, diverse foodbarren, foodtrucks, smokers en onze Blowtorch! O ja, en we hadden nog Omelettes Syberian! 

Lees ook:

70 jaar MOBA

Aanleiding Catering: 70-jarig Jubileum MOBA BV September 2017 verzorgden wij het totale evenement voor het 70-jarig jubileum van MOBA BV. Het MOBA […]

Lees verder

Bosch Beton

Aanleiding catering/event:  op 1 en 2 november 2019 openden Bosch Beton haar nieuwe pand. Wij namen de totale organisatie op […]

Lees verder

Kerstviering MOBA

In december 2019 mochten bij voor de Moba het kerstevent verzorgen.  Aangezien het bedrijf middenin een grote verbouwing zit, werd […]

Lees verder